Естрадната звезда Кристина Димитрова: Моля се Джеки да победи рака завинаги!

Кристина Димитрова поддържа добри отношения с бившия си съпруг

Животът ми показа, че материалните неща не са най-важни, казва певицата

Моля се за Георги! С тези думи голямата звезда на родната естрада Кристина Димитрова посреща новината за завръщането на бившия си съпруг Георги Димитров от лечение във Франция. Джеки дълго се бори с рак на дебелото черво и прекара месеци наред в Сент Етиен, където през 80-те години беше сред най-обичаните футболисти на местния тим. Завръщането на Димитров там, където блестеше като играч, този път беше в битка за неговия живот.

Криси и Георги имат син Мартин
Криси и Георги имат син Мартин

"Поддържаме добри отношения и аз много се зарадвах, когато разбрах, че лечението на Георги е приключило успешно - признава пред "България Днес" Криси. - Желая му всичко най-добро. С него сме минали през много неща, желая да запазя само хубавото. Моля се той завинаги да победи рака и това да остане само лош спомен за него."
Съвсем наскоро Джеки празнува своя 62-ри рожден ден и най-хубавият подарък за него е завръщането в родината след успешно лечение.
"Прибрах се вече в България - сподели бившият капитан на България. Още от декември съм си тук. Стига толкова във Франция. Ще видим, но дано не се налага повече. Сега си седя на топло вкъщи, че навън застудя, и гледам да се пазя."

Джеки в славните години като капитан на България
Джеки в славните години като капитан на България

Джеки е една от най-големите живи легенди на националния отбор. Избран е за футболист щ1 на България за 1985 г., а година по-късно с капитанската лента извежда тима ни на световното първенство в Мексико. Изправя се очи в очи с феноменалния аржентинец Диего Армандо Марадона, с когото си разменят възпоменателни флагчета и се ръкостискат преди мача. Нашите губят с 0:2 от бъдещия световен шампион, но за първи път преминаваме групите и играем осминафинал на най-големия футболен форум. В личния си живот Георги Димитров минава през възходи и тежки моменти, но с бившата си съпруга Кристина Димитрова показват взаимно уважение.
Певицата се намира във важен етап от професионалната си кариера и работи над нов албум.
"Подготвям изненада за моите почитатели и скоро ще ги зарадвам с неиздавани мои песни и чисто нови парчета - казва Криси. - Чувствам се много силна и вдъхновена. Вече съм наясно, че материалните неща не са най-важните в живота. Това ме кара да се радвам на малките неща и да бъда благодарна на всичко, което имам. Надявам се това да се отрази и на моята музика. Вътрешното ми усещане е, че песните от следващия ми албум ще се превърнат в хитовете на лято 2021."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене