Щастливо куче и намусен котарак превзеха интернет (Снимки)

СНИМКА: Инстаграм/casperandromeo

Усмихнато куче самоед Каспър и намусеният котарак Ромео спечелиха стотици последователи в инстаграм с невероятното си приятелство, съобщи в. "Дейли мейл".

Стопанката на двете животни Ринза Ли от Крайстчърч, Нова Зеландия, обича да ги снима заедно. Двамата не само се гушкат, но и да ходят на разходка заедно. Въпреки симпатиите си към Каспър, Ромео не може да смени намусеното си изражение и това разсмива минувачите, които го сравняват с усмихнатата муцуна на самоеда.

Двамата приятели са ходили на екскурзии с Ринза, посещавали са и туристически атракции, предаде БТА. 

Каспър е на шест години, а Ромео - на две. Ринза разказа, че дълго време е искала да си вземе коте, но се е притеснявала от реакцията на Каспър. Когато приятелката й приютила котка, завела Каспър на гости и се оказало, че той се държи много дружелюбно с нея. Затова се решила да попълни домакинството с още един любимец.

Когато Ринза завела Ромео у дома, държала животните отделно една седмица. Каспър обаче бил много любопитен и изолацията приключила бързо.

Сега Ромео е господарят на къщата. Първоначално котето се уплашило от големия Каспър, но бързо разбрало, че той е много добър.

Въпреки че Ромео изглежда намръщен, Ринза твърди, че той е най-милото коте на света и позволява на всеки да го гушка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене