Джина Лолобриджида, ваксинирала се срещу COVID на 93 г.: Искам да живея

Факсимиле: „Кориере дела сера”

93-годишната кинозвезда Джина Лолобриджида се васкинира срещу COVID-19, съобщи самата тя пред в.”Кориере дела сера”.

„Дойдох в болницата с предубеждение, а останах учудена – тази ваксина на „Пфайзер”не ми причини никаква болка. На 8 февруари трябва да се върна за втората доза”, разказа звездата. „Разбира се, че съм доволна. Искам да живея!”, каза Лолобриджида. Тя допълни, че била извикана за ваксиниране преди няколко дни от римската болница „Кампус Био-Медико” на 18 януари в 14,50 часа и направила всичко възможно, за да не пропусне реда си и да иде навреме. Била заведена от своя асистент Андреа Пиацола, който тя третира като син.

Лоло, както наричат Лолобриджида, се яви за ваксинирането като истинска звезда - облечена елегантно, цялата в черно и с палто от визон. Актрисата каза, че се надява да бъде пример за онези, които отричат ваксината. „Никога не съм им вярвала. Ама не си ли дават сметка? Точно обратното, да се ваксинираме, е прекрасен повод да покажем, че сме обединени, че вършим правилното нещо, че можем да излезем от пандемията. Държа да кажа на всички, че не трябва да се страхуват”,каза още звездата. Тя разказа, че периодът на епидемията бил първият, през който успяла да си отдъхне малко от компанията на другите. „Знам, че го правят от обич, но аз съм си добре и без да имам много хора около себе си”.

Според Лолобриджида нейното основно развлечение сега е осеммесечната дъщеря на асистента й Андреа Пиацола, „моят ангел хранител”, както го нарича, и за когото казва, че е спасил живота й четири пъти. „Щастлива съм, че е с мен и че ми помага да живея, защото аз искам, искам да живея, а освен това трябва и да работя. Имам още скулптури за довършване”, допълва Лолобриджида, която е и скулпторка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене