Мацката на Али Соу за силикона: Гърдите ми са натурални!

 Габриела твърди, че има естествени цици

"Нямам силикон в гърдите. Те са съвсем натурални!" Това призна сексапилната половинка на нападателя Али Соу. 20-годишният български модел Габриела Крекманова се премести да живее с бившия голмайстор на ЦСКА-София в Русия тази пролет. Двамата спретнаха любовно гнезденце в град Ростов, където Али играе.

Габи е една от най-следваните футболни половинки от българските фенове. Тя предизвиква небивал интерес в социалните мрежи и затова реши да отговори публично на въпроси на свои последователи. Тя е категорична, че пищният й бюст е напълно естествен. Признава, че перфектното й тяло не се нуждае от специална хранителна диета.

"Никога не съм спазвала режим, ям всичко. Тренирам през ден, ако не ме домързи", откровена е половинката на Али Соу. Тя все пак се е подлагала на различни разкрасителни интервенции. Варненската хубавица е честна, че си е поставила 0,5 мл хиалурон в устните, а преди две седмици е направила и втора такава процедура в Русия. Затова сега джуките й изглеждат още по-набъбнали. 

Габи вече свикна при Али в руския град Ростов
Габи вече свикна при Али в руския град Ростов

Габриела и Али живеят заедно с двете им кучета от породата бостън териер. Моделката признава, че е направила куп ваксини и извадила куп разрешителни, за да може да вземе домашните любимци със себе си. Тя е възхитена от живота в Русия и няма намерение да се прибира на този етап.

"Определено хората тук са доста по-добри и услужливи. Спокойно е и има много приятни места за хапване." Родителите на българката подкрепят връзката й с тъмнокожия футболист и дори са готови да го приемат за зет.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене