Набедена актриса: Не съм развела Касияс!

Лара не се е виждала с Касияс от години

Актрисата Лара Дибилдос отрече да е имала връзка с легендарния вратар Икер Касияс и да е причина за развода му със Сара Карбонеро. В разстояние на седмица тя е втората жена, спрягана за любовница на бившия страж.

Преди нея за такава бе обявена българката Надя Александрова. Това вбеси Касияс и той се закани да съди всеки, който пуска слухове за личния му живот.

Това не спря медиите в Испания няколко дни по-късно да го свържат с Лара.

"Истината е, че дори не отидох да купя този парцал - обяви Дибилдос по повод списанието, излязло с гръмката новина. - Разбираш за нещо, което не знаеш откъде идва или накъде отива и което очевидно е абсолютно невярно. Разбира се, нямах какво да правя в тази връзка и по-малко в тази раздяла. Нещо повече - минаха доста години, в които дори не сме се срещали с него, че макар да имаме общи приятели. Дори не сме приятели с него. Преди много години се срещнахме в компания с общи приятели и той изглеждаше като страхотен човек, но нищо повече."

В същото време Касияс и Карбонеро продължават да поддържат добрия тон на отношенията си и след раздялата. Двамата постоянно харесват и коментират постовете си в социалните мрежи.

Икер и Сара поддържат добри отношения
Икер и Сара поддържат добри отношения
Българката Надя също е спрягана за любовница на Касияс
Българката Надя също е спрягана за любовница на Касияс
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене