Хилда Казасян се отказала от пианото като дете и минала на ударни (подкаст)

Хилда Казасян

Заради пандемията Хилда Казасян три пъти отлага продължението на турнето си миналата година. Но сега предстои да се случи из цялата страна.

Започва поредица с концерти, с които припомня най-хубавата филмова музика от едно време. Концертите няма да са типичният за нея джаз, но пък песните имат нови аранжименти, направени от джаз музиканти - Живко Петров и Христо Йоцов.

Те ще са и на сцената с талантливата изпълнителка. Към тях се присъединяват Димитър Карамфилов, Мишо Йосифов и Плевенската филхармония с диригент Борислав Йоцов. Специални гости в турнето са Теодосий Спасов и Васил Петров.

Слушай подкаста тук:

   

Слушайте го и на всяка от платформите, които са ви удобни:

soundcloud https://soundcloud.com/24chasa

spotify
https://open.spotify.com/show/5PNC52dJM1q9HGN2qny2MV?si=MBlGxd12T6-9oBmIEumOzg

apple podcast
https://podcasts.apple.com/bg/podcast/24-%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%B0-podcast/id1554317740

google podcast

https://podcasts.google.com?feed=aHR0cHM6Ly9mZWVkcy5zb3VuZGNsb3VkLmNvbS91c2Vycy9zb3VuZGNsb3VkOnVzZXJzOjk0ODM5MTk3Mi9zb3VuZHMucnNz

Pocket Casts

https://pca.st/podcast/f1f2e350-564b-0139-33bf-0acc26574db2

Overcast

https://overcast.fm/+qRnzGu1kQ

Deezer

https://deezer.page.link/pAV9RHNrTPBxG7bY9

По време на пандемията Хилда Казасян намира време за едно ново предизвикателство, за което мечтае от години - да организира фестивал на изкуствата. Прави го заедно с Найо Тицин и съпругата му, оперната прима Александрина Пендачанска, за която Хилда казва, че я чувства повече от сестра, защото са заедно от бебета. Дебютното издание ще бъде от 25 до 30 август в Копривщица и ще събере на сцената не само музиканти, но и актьори.

На сайта ни 24chasa.bg днес ще може да чуете подкаста “24 часа от живота”, в който Хилда Казасян разказва защо се отказва от пианото като дете и минава на ударни инструменти, кои са най-важните неща, които е научила от баща си Вили Казасян, и колко безценно е влиянието на майка ѝ Надежда. Интервю със звездата четете в утрешния брой на “24 часа”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене