Оуен се забърка в сексскандал

Ребека е участвала в "Биг брадър"

Бившият нападател на Англия и куп европейски грандове Майкъл Оуен се забърка в сексскандал. Това може да доведе до край на дългогодишния му брак, гърмят таблоидите на Острова.

Игралият за "Ливърпул", "Реал" (Мадрид) и "Манчестър Юнайтед" ексфутболист поискал риалити звезда да му изпрати 20 голи свои снимки. 41-годишният Оуен пратил стотици онлайн съобщения на бившата съквартирантка от "Биг брадър" Ребека Джейн. Те били повече от откровени. В едно от тях помолил да получи няколко нейни снимки.
"Не оставяйте нищо на въображението", казал й той по повод фотосите. По-късно й писал, че гледал само един от тях 65 пъти.
След това й предложил да се срещнат на някой мач, когато се изявява като специален коментатор на BT Sport. Оуен бил сериозно привлечен от физическите данни на Ребека. Дори я попитал дали бюстът й е естествен. Онлайн флиртът им тече вече няколко месеца.
Бившият нападател имаше излъскан имидж досега. Той говори публично за живота си и брака си. Написа автобиография и се появи в няколко телевизионни реклами.
Със съпругата му Луис минаваха за образцово семейство, като са заедно от дълги години. Ожениха се през 2005-а. Имат и четири деца.
Ребека не за първи път се забърква със спортна звезда. Преди две години тя си разменяше "мръсни" съобщения с ръгбиста Бен Фоден. Това се случи само няколко дни преди сватбата му с Джаки Беланоф Смит.

Майкъл и Луис са женени от 2005 г.
Майкъл и Луис са женени от 2005 г.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене