Михаела Филева: Намерих човека, с когото бих имала семейство

МИХАЕЛА ФИЛЕВА
СНИМКА: ДИЛЯНА ФЛОРЕНТИН

Чуйте подкаста в сайта ни

Михаела Филева и Максим Ешкенази представят за първи път албума на певицата “Ин и ян” с концерт на 6 юли. Той ще е на сцената на Летния театър във Варна, където ще акомпанира оркестърът на Варненската опера.

Новият албум на Филева е създаден и записван в два коренно различни периода – преди и по време на световната пандемия от коронавирус, както сама казва тя.

“За мен и екипа ми “Ин и ян” е своеобразно търсене на баланса като музиканти и творци в този нов световен ред”, обяснява певицата в подкаста “24 часа от живота”.

В личен план тя казва, че е намерила човека, с когото би имала семейство, но още е рано за тази важна крачка. “Обичам рисковете и да излизам от зоната си на комфорт, но винаги обмислям всичко. Всяко издаване на нова песен е риск, липса на риск е да се водиш по тенденции”, категорична е Михаела Филева.

Spotify

Apple podcast

Google podcast

Pocket Casts

Overcast

Deezer

След Варна с Ешкенази се отправят към Пловдив, където в Античния театър на 10 юли заедно с тях на сцената ще бъде оркестъра на Пловдивската опера. Следват концерти в Бургас, Монтана, София, Добрич и Велико Търново.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене