Ерос Рамацоти пак ще пее в София - на 23 април в "Арена Армеец"

Ерос Рамацоти
СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Една от най-големите звезди на световната музикална сцена Ерос Рамацоти отново ще има концерт в София. Италианската легенда ще пее в зала "Арена Армеец" на 25 април 2023 г., по покана на "Фест тийм".

Събитието у нас е част от новото му световно турно Battito Infinito. Обиколката стартира на 30 октомври в Лос Анджелис и ще продължи до 11 май в Литва. Преди датата в София, Ерос Рамацоти ще има концерт на 23 април в Букурещ, така че вероятно ще пристигне у нас на 24-и. Днес той публикува програмата на турнето в профила си в инстаграм и обяви, че утре започва продажбата на билетите. 

По време на обиколката си той ще представя новия си албум, върху който работи по време на пандемията. Официалната премиера ще бъде на 16 септември. Ден по-рано - от 15-и до 8 октомври италианският изпълнител, който има 70 милиона продадени записи и около 2 милиарда гледания в ютюб, ще направи специално предпремиерно турне в 5 града с 10 концерта.

"На всеки концерт ще представям част от мен и моята история. Нямам търпение отново да прегърна моите фенове от цял ??свят", написа Ерос Рамацоти в профила си в инстаграм. Освен песните от новия си албум, той ще изпълни и най-големите си хитове, които както видяхме на последния му концерт в София, публиката пя от началото до края с него.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене