Мадона, Донатела Версаче и Парис Хилтън греят на сватбата на Бритни Спиърс

Обща снимка с булката Бритни Спиърс – Донатела Версаче, Парис Хилтън, Мадона, Селена Гомес, Дрю Баримор (от ляво надясно) СНИМКИ: Инстаграм на Мадона и Бритни Спиърс

Рояк звезди от най-висша класа се наредиха до булката Бритни Спиърс, за да се снимат с нея в деня, в който каза „да” на годеника си Сам Асгари. С 28-годишния личен треньор и актьор от ирански произход 40-годишната певица е заедно от 5 години. Неотдавна Бритни загуби бебето си от него – това стана в началото на бременността й.

Мадона не пропусна да публикува серия от снимки в профила си в инстаграм, за да покаже какво значи бляскава холивудска сватба. Открай време американската кралица на попмузиката се смята за нещо като духовна майка на Бритни.

Така се потвърди тенденцията от последния четвърт век, че където е Спиърс, там винаги се случва нещо, било то хубаво или лошо.

Принцесата на попмузиката се омъжи за трети път, този път във вилата си в Лос Анджелис. Семейството й не дойде, като се изключи по-големият й брат – 45 –годишният Браян, филмов продуцент. Нямаше ги и синовете на Бритни, които останаха с баща си Кевин, танцьор и хореограф, на чиито грижи са поверени. За сметка на това компания на певицата правиха все знаменитости от серия „А”.

Бритни се омъжи в дълга бяла рокля на „Версаче” под погледа на Донатела Версаче. Тоалетът беше от коприна и с перлени копчета, на ръцете си имаше ръкавици от тюл без пръсти. Булото й също беше от тюл.

Това обаче беше само първият от трите тоалета, които Донатела Версаче направи за булката. Тя ги облече на приема след брачната церемония.

Самата Донатела участва в сватбеното парти, облечена в дълга небесносиня рокля със стегната талия. В същия цвят бяха и обувките й.

 Бритни с Дрю Баримор и Селена Гомес
Бритни с Дрю Баримор и Селена Гомес

Мадона отново показа, че където и да присъства, винаги трябва да грее като слънце, за да се отличава от другите. За сватбата на приятелката си тя избра дълга рокля в цветовете на дъгата, с огромна цепка и с широки ръкави, стегната с колан в талията. От дълго време звездата не се разделя никога и от черните си очила.

Парис Хилтън пък направи точно обратното на това, което не се прави на сватба – да носиш черно. Така богаташката избра да се облече в рокля total black, дело на приятелката й Донатела Версаче.

Мнозина се запитаха защо Дрю Баримор беше на сватбата на Бритни. Отговорът е, че тя беше една от знаменитостите, подкрепили „освобождението” на певицата , която от 2007 г.беше под опеката на баща си. Дрю винаги е изразявала солидарността си с Бритни, с която по някакъв начин се идентифицира. Баримор също е имала в миналото проблеми с дрога, преминала е през различни периоди на рехабилитация, правила е опит за самоубийство, освободила се е от легалното попечителство на майка си.

Мадона на сватбата
Мадона на сватбата

Селена Гомес също беше поканена на сватбата, тъй като е близка приятелка и поддръжничка на Бритни.

Бритни танцува с мъжа си
Бритни танцува с мъжа си
Мадона с Донатела Версаче
Мадона с Донатела Версаче
 Бритни с Мадона
Бритни с Мадона

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене