Деси Стоянова замесена с фалшива реклама на продукти за отслабване

Десислава Стоянова
Снимка: Инстаграм

"Не рекламирам, нито някога съм рекламирала каквито и да било продукти за отслабване. Искам още веднъж да го заявя на всеослушание, за да не стават грешки." Това написа водещата на сутрешното предаване по Би Ти Ви "Преди обед" Десислава Стоянова. Тя отрече да е рекламирала каквито и да е продукти за отслабване и написа, че дори не ползва такива. 

"Ако попаднете на такива реклами НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ, това е ИЗМАМА. Някакви хора най-нагло са откраднали снимка от профилите ми в социалните мрежи и я използват за спонсорирани постове, които водят към сайт с абсолютно ФАЛШИВО интервю (никога не съм давала такова интервю, нито една дума от написаното не е моя), което е украсено с други мои снимки, също откраднати. Не ползвам и не съм ползвала подобни продукти и НЕ препоръчвам да се използват", пише още в поста на Деси Стоянова в личния й инстаграм профил.

Съвсем скоро и нейната колежка - водещата Нели Хаджийска също алармира за фалшиви реклами с нейното име и снимки. "Моето име и лице са обект на голяма и адски грозна измама! Някаква фирма е решила, че може безнаказано да яхне Вашето доверие в мен и най грозно и долно ми е откраднала снимки, в които ми е "сложила", чрез фотошоп свой продукт за отслабване в ръцете", пише в публикацията на Нели Хаджийска в личния й фейсбук профил. 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене