Зуека и Влади Априлов вече във ваканция, сезонът им наесен започва от Осло

Влади Априлов и Зуека с по чаша бира в Германия, където изиграха последните си представления за този сезон. 
СНИМКА: ПРОФИЛ НА ВЛАДИ АПРИЛОВ ВЪВ ФЕЙСБУК

За нас беше огромна чест и удовлетворение да изиграем тези 49 спектакъла пред прекрасни българи навсякъде по света! Горди сме! Чакайте ни от септември навсякъде по света!

Стези думи на благодарност, написани във фейсбук, за да стигнат до емигрантите ни, Влади Априлов закри сезона на спектакъла “Ние, българите”, който двамата с Васил Василев-Зуека играят. Приключиха го на 12 юни в Кьолн, Германия, като преди това го представиха и във Франкфурт и Хановер (10 и 11 юни).

Маратонски сезон - така го наричат Зуека и Влади, след като изиграха 49 представления за 8 месеца. 16 в Англия, 13 в Испания, 10 в САЩ, 5 в Германия, 3 във Франция и по едно в Ирландия и Северна Ирландия.

Това, което повечето хора не знаят, е че почти на всеки спектакъл българите събират благотворително средства и с тях помагат най-често на болни деца. Така през май на постановките на “Ние, българите” в Лион, Тулуза, Бордо, Манхайм и Фрайбург са събрани 1634,43 евро и 24,05 лв. за 7-годишно момче. По подобен начин публиката се организира и на пиесата “Кафе с претенция”, играна от Юлиан Вергов, Моню Монев и Иван Радоев в Мейдстоун, и на “Шоуто на Филип Аврамов” в Ливърпул. Дарените пари са общо 4350 лв.

По време на американското турне на “Ние, българите” през април са събрани 8703 долара (15 500 лв.) за 5-годишно момче, което има нужда от операция в Турция.

Така уморени, но щастливи Зуека и Влади Априлов излизат във ваканция, но и през лятото Зуека ще остане в Испания, тъй като по думите му си има задачи за изпълнение и картини за рисуване.

Двамата тръгват със спектакъла на път отново наесен, като първата им спирка е в Осло на 30 септември.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене