Принц Хари падна от кон по време на мач

Принц Хари 
СНИМКА: Ройтерс

Херцогът на Съсекс принц Хари падна от коня си след сблъсък по време на благотворителен мач по поло в Калифорния. Появата на игрището бе първата му публична изява след посещението във Великобритания за платинения юбилей на кралица Елизабет II, където според съобщенията е прекарал „доста официални“ 15 минути с баба си, пише „Дейли мейл“.

37-годишният благородник остана невредим при инцидента в клуба за поло в Санта Барбара, но падането му се превърна в лоша поличба за отбора му, който загуби надпреварата с 12:11.
Хари не изглеждаше разстроен от събитията на игрището, защото малко по-късно бе видян в добро настроение и в компанията на знаменитости – певицата Катрин Макфий, композитора и неин съпруг Дейвид Фостър и малкия им син Рени.

Фостър е само с година по-млад от принц Чарлз и е описван от мнозина като „бащина фигура“ за Хари. Известно е, че наследникът на кралската корона на Острова има обтегнати отношения с принца на Уелс Чарлз и брат си Уилям, след като се отказа от кралската титла и емигрира в САЩ заедно със съпругата си Меган Маркъл, припомня изданието.

След произшествието Хари бе забелязан в компанията и на други звезди, който дойдоха да го подкрепят. Съпругата му обаче не бе сред присъстващите, предава bg-voice.com.

Това не е първият подобен инцидент за Хари – през 2015 година британският престолонаследник удари главата си, след като падна от коня по време на мач в Кейптаун, припомня на свой ред „Дейли Експрес“.

Шестият в линията за наследяването на трона, играе поло от дете, но се присъедини към отбора „Лос Падрес“ по-рано тази година. В състава е и близкият му приятел Начо.

През последните седмици той взе участие в редица поло двубои в Америка. По думите на професионалната състезателка Майли Хайн, хергоцът тренира усилено и включването му към отбора е „сбъдната мечта“ за него. По-рано официалният биограф на британското кралско семейство Омид Скоби също потвърди, че Хари ще играе целия сезон в редиците на „Лос Падрес“.

През 2000 г. принц Чарлз счупи ръката си след три падания по време на срещи, състояли се в рамките на 6 седмици. След един от инцидентите той дори бе принуден да остане в болница в Нова Зеландия за едно денонощие. Уилям и Хари бяха в отбора на баща си по време на произшествието.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене