Ника Парис записа песен с рапъра Вегас Джоунс (Видео)

Amnesie вече натрупа популярност във Франция и Италия

17-годишната Ника Парис, която се превърна в истинска сензация в италианския “Х Фактор”, записа песен с рапъра Вегас Джоунс. В парчето Amnesie тя пее на френски, а той на родния си италиански език.

След участието си в “Х Фактор” талантливата българка, чието истинско име е Никол Паласчева, получи предложение за договор със “Сони мюзик - Италия”. Обикновено тази оферта се отправя към класиралите се на първо, второ и трето място в риалити формата. Този път поканата е била за носителите на първо и второ място и за Ника Парис, която завърши шеста в шоуто. Под шапката на лейбъла излиза Without Limits, ремикс, направен с диджеите ROOM9 на песента ѝ No Limit. А неотдавна бе готово и парчето с Вегас Джоунс Amnesie.

Сингълът вече се радва на голям успех не само у нас, но и в Италия и Франция, където влезе в радиокласациите. Ника Парис участва в написването на песента заедно с Вегас Джоунс и диджеите ROOM9.

Към парчето заснеха и видеоклип, чиито кадри са правени в Монте Карло и на Френската Ривиера.

Очевидно Amnesie е предизвикало интерес в музикалния бизнес в Италия, защото Ника Парис и Вегас Джоунс са получили десетки предложения за участия в много големи концерти и фестивали. Двамата ще бъдат на една сцена с някои от най-популярните изпълнители на Ботуша. Получили са покана и да се включат в концерта на рап звездата Fedez, който е женен за най-успешната блогърка в света - Киара Ферани.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене