“101 отбивки: Адреналин” на Иван Михалев е за авантюристите по душа

Авторът представя интересни места в България, за които дори не сте подозирали, че съществуват

Хитовата поредица “101 отбивки” от издателство “Сиела” се завръща със специално издание за любителите на адреналина. Пътешественикът Иван Михалев е подготвил нови и малко известни 101 дестинации, които ще спрат дъха ви и ще ви вдъхновят за следващото ви пътуване.

“101 отбивки: Адреналин” е предназначена за авантюристите по душа. Онези, които винаги са готови за нови приключения и не се страхуват да тръгнат по неотъпканите пътеки – далеч от тълпите туристи, без маркировка и без табели. 

Локациите, които Иван Михалев събира сред страниците на тази книга, крият любопитни истории от миналото на България и ни отвеждат до места, които не само че не фигурират в списъка на “100-те национални туристически обекта”, а и дори ги няма на повечето карти. 

До село Кунино например има пропастна пещера с уникални драперии по свода, определяни като лунни кратери или “извънземни” цветя. В каньона на река Нечинска бара може да видите как е изглеждала земята по времето на динозаврите. А пещерите по поречието на река Искър крият тайни петроглифи, някои от които на повече от 1000 години. 

Скални светилища и енергийни места, които служат като “портали” към друго измерение, скрити пещери и скални лабиринти в най-дивите части на българските планини, тайни водопади, бездънни вирове, балансирани камъни и девствени морски заливи – това са само някои от невероятните места, които ви очакват в новия пътеводител.

Освен галерия с прекрасни авторски снимки, полезни инструкции и подробни описания на маршрутите в “101 отбивки: Адреналин” са поместени и GPS координатите на всяка една дестинация. Така със зареден телефон и пътеводителя подръка всеки пътешественик може да е сигурен, че ще открие крайната си цел.  (24часа)

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене