Снимките на "Татковци" свършиха и червенокосата Силвия Драгиева стана блондинка

 Силвия Драгиева, която замени червената коса с руса, се снима с колежките си от “Татковци”- Кейт Никълс и Кристина Верославова. 
СНИМКА: ИНСТАГРАМ

След втория сезон Стефани Ивайло играе на една сцена със Сашо Кадиев

 Младите актьори Маргарита Стойкова и Иван Николов които са гаджета в сериала, станаха двойка и в живота

14-часово лежане на пода за една сцена, удряне на шамари, шеги и закачки са само малка част от снимачния процес във втория сезон на българския сериал “Татковци”, който се излъчва по Би Ти Ви. Четиримата бащи, в ролите - Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Филип Буков, продължават да се грижат за своите деца, но имат промени в любовта. В края на първи сезон стана ясно, че успешният адвокат Алекс, изигран от Филип Буков, за първи път в живота си се влюбва и започва да има чувства към своята колежка Еми. Досега героят беше познат на зрителите като плейбоя, който използва жените само за удоволствие и забавление, но във втория сезон той коренно се променя. 

Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Филип Буков вече имат собствено театрално представление.
СНИМКА: БИ ТИ ВИ
Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Филип Буков вече имат собствено театрално представление. СНИМКА: БИ ТИ ВИ

Извън сериала четиримата главни актьори се събраха за премиерното им общо представление на сцена - “Петък вечер”. Те вече го показаха в София, но сега им предстои да обиколят страната и да го играят в различни градове. Спектакълът по-скоро прилича на импровизирана стендъп комедия, защото няма точен сценарий. Актьорите са подготвили много лични истории покрай снимките им в “Татковци”, с които разсмиват публиката. Идеята за представлението е обща, след като четиримата решават да продължат работата си заедно дори след края на снимачния процес. На сцената на “Петък вечер” четиримата не са в собствени дрехи, а се преобличат спрямо различните истории, които разказват. 

Павел Иванов и екранната му дъщеря Кики, изиграна от Ая Алексиев, в кадър от “Татковци”.
СНИМКА:БИ ТИ ВИ
Павел Иванов и екранната му дъщеря Кики, изиграна от Ая Алексиев, в кадър от “Татковци”. СНИМКА:БИ ТИ ВИ

Известно време Филип Буков беше обсъждан като следващият “ерген” във втория сезон на риалити формата “Ергенът”. Той обаче отрече тези слухове, като обясни, че това са само “клюки, които не са подплатени с някакви факти”. Според него шегата е тръгнала от неговите приятели, които казвали, че е “идеален” за следващия ерген в едноименното предаване.

Същевременно екраннатата му партньорка Стефани Ивайло започна репетиции за нова роля в театъра. Тя вече ще играе заедно с Александър Кадиев в “Игра за двама”, заемайки мястото на бременната София Бобчева. Героинята ѝ в “Татковци” досега беше смотаната адвокатка Еми, която никога не е имала гадже, но във втория сезон зрителите ще я видят да се колебае между двама мъже. От една страна, е добрият, мил и грижовен Дани, изигран от Цветан Апостолов, а от друга - шефът ѝ Алекс (Филип Буков).

Силвия Драгиева, която беше много забележима със своята яркочервена коса, вече е блондинка. Въпреки че все още зрителите я виждат във втория сезон на сериала със старата прическа, която тя специално беше направила за ролята си, вече е с дълги руси кичури. Всъщност актрисата се подготвя за нова роля в театъра, защото играе в постановката “Роклята беглец”.

Маргарита и Иван са двойка и в сериала, и в живота
СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Маргарита и Иван са двойка и в сериала, и в живота СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Любовта в сериала, изглежда, е връхлетяла и в живота двамата млади актьори Маргарита Стойкова и Иван Николов. Те влизат в ролите на тийнейджърите Венета и Христо, които стават гаджета по време на първия сезон. Но в живота те също са двойка. Издаде го 18-годишната Маргарита със снимки в социалните мрежи малко след абитуриентския бал на Иван.

Освен че кандидатства в НАТФИЗ, той се занимава усилено и с музика. Неговата колежка в сериала - 15-годишната Елис Бакалова, също има своя музикална група - Legacy, с която ходи на участия.

Сюжетът на сериала е разгърнат в 140 епизода, а снимачният процес приключи през март. И вторият сезон на комедийната поредица се снима на 2000 кв. м площ в триетажна сграда. Трети сезон засега не е предвиден.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене