Славка Калчева пее на сватбата на Боби Турбото и Калина Крумова

Актьорът Борислав Захариев и бившата депутатка и тв водеща Калина Крумова

Двойката вдигна голямо тържество на къмпинг “Градина”

Лятна сватба на морето вдигнаха актьорът Борислав Захариев и бившата депутатка и тв водеща Калина Крумова. Двамата си казаха “да” в луксозен ресторант на къмпинг “Градина”. Сред гостите са актьорът Калин Сърменов със съпругата си Боряна, Алекс Сърчаджиева, както и народната певица Славка Калчева. На сватбеното тържество се редуват народни изпълнения, танци от професионален ансамбъл, тъпани и гайди. А водещ е диджей Дамян.

41-годишният младоженец е с бяла риза, мастиленосин елек със същия цвят вратовръзка и черен панталон. Булката пък носи красива дантелена бяла рокля, а косата ѝ е прибрана в небрежен кок.

“Дядо ми ми казваше едно нещо навремето: когато си избираш жена, много е важно да бъде усмихната. Врявам, че това наистина е така”, казва Боби Турбото в свое интервю преди време. Изглежда, че наистина е избрал Калина и по усмивката. Двамата не са показвали връзката си публично досега. Бившата депутатка само загатна за сватба, като качи снимка на букет бели божури, а под нея се изсипаха десетки коментари с пожелания. Тя добави и фамилията Захариева към своята в профилите си в социалните мрежи. 

Сватбеният букет от бели божури.
Сватбеният букет от бели божури.

Това не е първи брак за Калина. Когато е на 17 години, тя се омъжва за бизнесмена Николай Филипов, с когото имат син - Николай.

Досегашният ерген Борислав Захариев си остава известен с образа на Боби Турбото от предаването на Иван и Андрей “Сблъсък”. Неговата избраница Калина е родом от Бургас. 

Боби Турбото и Калина Крумова  показват дървена табелка, на която пише, че вече са семейство Захариеви.
Боби Турбото и Калина Крумова показват дървена табелка, на която пише, че вече са семейство Захариеви.

Тя започва своята телевизионна кариера в телевизия СКАТ като водеща на сутрешния блок “Ранни вести”. После става водеща на сутрешния блок на Нова тв “Здравей, България” заедно с Христо Калоферов. През 2013 година досега на нейното място застава Мира Иванова. Калина Крумова е и най-младият депутат в 41-ото народно събрание от партията на Волен Сидеров “Атака”. Сега работи като пиар.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене