Джери Хол е подала молба за развод с медийния магнат Рупърт Мърдок

Рупърт Мърдок със съпругата си Джери Хол

Актрисата и модел Джери Хол е подала молба за развод с медийния магнат Рупърт Мърдок в съда на щата Калифорния. В мотивите й се изтъкват „непреодолими различия“ след шестгодишен брак, предаде Би Би Си.

Хол заявява, че ще потърси издръжка от съпруга си, без да се посочва какви са изискванията й, но и че това може да се промени.

Раздялата е изненадваща за близките на семейството. По време на брака си с Джери Хол Мърдок публикува в туитър, че е „най-щастливият човек на света“, защото посвещава време на съпругата си.

Това ще бъде четвъртият развод за 91-годишния медиен магнат, чието състояние според "Форбс" възлиза на 17 милиарда долара. Съобщава се, че раздялата няма да окаже влияние върху медийната му империя, пише БТА.

Мърдок и 65-годишната Джери сключиха брак на церемония в Лондон през 2016 г. Двамата често ставаха обект на коментари в таблоидните издания.

Бизнесменът има още три брака зад гърба си - със стюардесата Патриша Букър, с журналистката Анна Ман, която според медиите е получила 1 милиард долара след развода им, и предприемачката Уенди Денг.

Рупърт Мърдок е баща на шест деца. Джери Холи има четири деца от връзката си с фронтмена на "Ролинг стоунс" Мик Джагър, продължила от 1977 до 1999 г.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене