Лошото момиче Ники Рийд

Реших да напиша нещо за Ники, защото попринцип повечето неща са за Крис и Роб. И с тази статия поздравявам всички фенпири!!:) Надявам се да ви хареса!
iva mmmm [[email protected]]

Американската филмова актриса и сценаристка Никол Хюстън или, както е по известна, Ники Рийд е родена на 17 май 1988-а в Лос Анжелис. Историята на това 21-годишно момиче е много поучителна. Макар и с много трудно детство, благодарение на старанието и упоритостта си, тя вече е световноизвестна. Самата Ники описва живота си като сложен. Родителите й се развеждат когато тя е едва на две годинки. Израства без баща при майка си, фризьорката Шерил Хюстън. Бях „срамежлива и книжен плъх", описва Ники ученическите си години в средното училище Palms, но уточнява, че „на 12 години станах бунтовник с променливи настроения". Тогава се обтягат и отношенията с майка й, защото тийнейджърката си позволява, по нейните признания :„да експериментира с дрога, алкохол и секс". На 14 години Ники се изнася от семейния дом. Тя разказва,че през това време е „израснала бързо, била е по-отговрна и зряла".

Тя става известна през 2003-а, когато заедно с режисьорката Катрин Хардуик(тя режисира и Twilight) завършват сценария на биографичения филм Thirteen („Тринайсет") само за шест дни. Продуцентите канят Рийд да играе във филма, защото имат проблеми с кастинга, имайки предвид „неудобната" роля за повечето вече известни млади актриси. След излизането на филма, тя поучава роли в Lords of Dogtown и Mini's First Time. После се появява и в „Кварталът на богатите" като Сейди, новата любов на Райън Атууд.

След успеха на „Тринайсет", Рийд се завърнала в гимназията си в Лос Анджелис , но отново напуска след една година. Тя разказва, че майки на нейни съученички идват в училището по време на обедната почивка, за да я тормозят и нападат заради филма. После тя минава на индивидуално обучение и получава диплома за средно образование.
Нейната най-нова роля е във филма Mini First Time. Там тя играе ролята на тийнейджърка, която съблазнява доведения си баща и го замесва в убийството на майка й. В повечето филми Ники играе объркани в сексуалната си ориетнация тийнейджърки и споделя ,че тя е всестранна актриса, но най-типична за нея роля е ''секси, лошо момиче''. Но като Розали Хейл, най-голямата красивица в екранизацията на книгата „Здрач" от Стефани Мейер, Ники се прочу в цял свят. И не след дълго бе засечена от папараци на романтична почивка в Гърция с Парис Латсис, син на гръцки корабни магнати, който преди време беше сгоден за Парис Хилтън.

Любопитно

  • зодия: Телец
  • обича да язди, има няколко коня и кучета
  • започнала е да живее сама, когато е била само на 14 години
  • говори се, че баща й Сет Рийд и Катрин Хардуик се срещали, затова Ники толкова често участва в продукциите, режисирани от Катрин
  • има 15 пиърсинга - по 6 на всяко ухо, 1 на пъпа, 1 на езика и 1 на носа
  • има татуировка на лявата китка
  • за връзка: Nikki Reed, B|W|R Public Relations, 9100 Wilshire Blvd, 6th Floor West Tower Beverly Hills, CA 90212, USA

Изпратено от Ива Георгиева, 12 год., Варна

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Най-големите мислители в зодиака
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка
Хората, които имат този навик, правят повече секс

Напишете дума/думи за търсене