Ани Лорак покори славата с име наопаки

 

Много се зарадвах, че мога да напиша статия за моят идол Ани Лорак!
Надявам се да я публикувате Обичам Вииии.
[[email protected]]

Ани Лорак е певица и актриса от Украйна, която стана суперизвестна с участието си в конкурсите на Евровизията. Родена е на 27 септември 1978-а в градчето Кицман, Черновицка област. Отначало искали да я нарекат Олга, но се намесила баба й - полякиня, и тя била кръстена Каролина. Бащата на певицата е журналист, но е завършил музикално училище, а майка й е радиоговорителка. Имала е по-голям брат Сергей, който е загинал в Афганистан през 1987-а.

Популярността идва при младата певица още през 1995-а, когато тя участва в руското тв шоу „Утренна звезда". И тъй като там вече имало участничка от Русия на име Каролина, украинската Каролина обърнала своето наопаки и станала Ани Лорак.
Доста бързо тя записва четири албума и се снима в няколко филма. Първият й албум е I want to fly. Най-успешното й участие в конкурсите на „Евровизия" е през 2008-а.Тя представя родината си с песента Shady Lady, написана от най-добрия й приятел Филип Киркоров. Печели в Украйна, но на финала в Белград остава на второ място след Дима Билан с неговия хит Believe. Филип Киркоров е дава тогава 200 000 долара за тоалета на Ани, ушит от дизайнера Роберто Кавали.

През 2008-а тя гостува в България за Music Idol. Коментираше изпълненията на участниците и изпя песента си Shady Lady.След това гостува и в Шоуто на Азис. В едно интервю казва, че когато е с Филип Киркоров в България, се чувства българка. Неотдавна тя отново заедно с него засне новия си клип „А по-нататък, а по-нататък" в приказната обстановка на индийския Боливуд. В клипа Ани е романтична туристка. Тя се разхожда по брега на океана и среща гадателка, която й предсказва любов с принц.

  • Ани: „Идеята на клипа е, че човек сам избира съдбата си и че бъдещето зависи единствено от неговия избор. Всеки човек е творец на съдбата си и независимо от трудностите, които среща по пътя, трябва да вярва в прекрасното утре."

Булка
Преди година на фестивала „Нова вълна" в Юрмала, Ани пристига изненадващо с годеник. Това е турският бизнесмен Мурат. Тук репортерите ги засичат в бижутериен магазин, където Ани, си избира сред стотиците мостри, красиво пръстенче. „Ах, колко отива на маникюра ми", подхвърля невинно тя и бизнесменът тутакси го надява на ръката й. На 15 август 2009-а 30-годишната Ани Лорак се омъжи в Киев за Мурата Налкакиоглу. На церемонията в централния обреден дом присъствали само 20 от най-близките на младожеците хора. Седмица по късно в луксозния хотел Adam & Eve в Белек (Анталия) бе сватбеното тържество на младата двойка. Те живеят в двуетажна вила на 20 км от Киев, която е подарък на булката от младоженеца.

Изпратено от Елисавета Колева

 
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Най-големите мислители в зодиака
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка
Хората, които имат този навик, правят повече секс

Напишете дума/думи за търсене