Анаи - фея без крила

Пише ви една ваша редовна фенка. Забелязах материала за Дулсе Мария и реших , че не бихте отказали да публикувате нещо и за нейната колежка Анаи. Благодаря Ви предварително!
[[email protected]]

Много хора я наричат "вундеркиндът на Мексико" по простата причина, че Анаи започва своите изяви когато е едва петгодишна. Кариерата й стартира в забавно шоу, в което си е партнирала с по-голямата си сестра Маричело. Следват най-различни детски продукции Habia una vez una estrella, El Ganador и др. Когато е едва на осем, тя прави и първото си участие в теленовелата Muchachitas. След това се снима в още много подобни сериали, като почти всяка година е с нова роля. Интересен факт е, че във филма Tu y yo тя играе 17-годишна тийнейджърка, докато тогава е била едва на три години.

Като актриса обаче Анаи става известна след първата си главна роля в сериала Primer amor... a mil por a hora. След това развива анорексия и веднъж дори сърцето й спира за няколко секунди. Но тя доказва колко е силна и борбена, готова е на всичко, за да продължи напред. След като се възстановява идва и хитовата мексиканска сага Clase 406, където Анаи играе ролята на Джесика Рикелме Бреч. След това се явява на кастинг за главната роля в едноименната теленовела Rubi.

Една година по-късно актрисата получава покана за ролята на Миа Колучи в мексиканската тийнсага Rebelde, която само след три сезона, след като излиза, става тотален хит по света. Анаи подписва договор с EMI и се присъединява към RBD. Заваляват поканите от известни фирми, става рекламно лице на Avon, Herbal Essences и Andrea, а заедно с колегите си от RBD и на Pepsi.

RBD мигновенно грабва сърцата на цяла Латинска Америка, Испания... Получава много награди едни от които за „Най-добър албум за годината" и „Турне на годината", а самата Анаи печели куп призове, сред които са и престижните Premios Juventud и Premio Ariel. RBD беше продължение на музикална кариера на Анаи, която стартира през 1996-а.

Нейният първи албум Hoy es manana (1996) беше страхотен дебют за музикалния талант. Той включва хитове като Corazon de bonbon, Descontrolandote. Следващата й тава се казва Anclado en mi corazon, а след като певицата сменя музикалната си компания, записва и най-продаваният и солов проект Baby Blue, за който все още продължава да получава номинации. Като солист Анаи успява да продаде над 300 000 копия на албумите си.

През 2007-а, RBD засне забавна шоу програма наречена RBD: La Familia. Тя се състои от 13 серии, като последната има два варианта. Продуцентът и RBD твърдят, че всичко, което е снимано за шоу програмата не е базирано на реалния живот на шестимата непокорни герои. В комедийното шоу се срещат още много познати лица от Rebelde.

Анаи е идол на много тийнейджъри с култови реплики като I do...I do...I do believe in fairies.

По-късно актрисата организира кампания срещу анорексията и булимията. Тя споделя, че иска да помогне на болни от анорексия да се справят с проблема, както тя самата е успяла.

Тази година RBD издадоха последният си албум Para olvidarte de mi и за мъка на всичките им фенове по света се разпаднаха след огромното си турне в Южна Америка и Европа.

В момента Анаи дооформя най-новия си солов албум. Неотдавна записа песен заедно с други мексикански звезди по случай кампанията Mexicanas, mujeres de valor. Тя е един уникален талант и не само Мексико се гордее с нея..

Визитка:

  • Анаи Джована Пуенте Портийо
  • родена е на: 14 май 1983-а в Мексико
  • зодия: Телец
  • ръст: 1,63 м
  • семейно положение: неомъжена
  • любима храна: суши
  • любим герой: супермен
  • любими дрехи: дънки
  • любим цвят: син
  • домашни любимци: две кучета - Панчо и Пупи

Изпратено от Ася Трифонова

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Най-големите мислители в зодиака
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка
Хората, които имат този навик, правят повече секс

Напишете дума/думи за търсене