Хайди Клум слабее с яйца

Супермоделката Хайди Клум зарежда красивото си тяло с 1700 калории на ден, не яде хляб и тестени продукти, но всеки ден похапва яйца. Първото, което трябва да направите, за да изглеждате като Хайди, е да откажете алкохола. За две седмици се спират и млечните продукти.

ВАЖНО: НЕ ПРЕДПРИЕМАЙТЕ ДИЕТА, ПРЕДИ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ С РОДИТЕЛ, ДОКТОР ИЛИ ДИЕТОЛОГ! МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ МНОГО ОПАСНО ЗА ЗДРАВЕТО ВИ!

"Ще усетите, че тялото ви става по-леко", твърди манекенката, която се е оставила в ръцете на диетолога Дейвид Кирш. Под неговите наставления тя успява да си върне идеалната фигура само 8 седмици след раждането на поредното си дете. През тези две седмици, когато не ядете млечни продукти, наблягайте на здравословните въглехидрати. На корем може да се хапват печено телешко и салата от риба тон с домати и маруля. "Огладнеете ли, яжте твърдо сварени яйца", съветва Хайди. Яйцата могат да бъдат заместени с бадеми, но само ако ядките са сурови.

На ден са разрешени пет хранения, като първото - не по-рано от 7 ч. сутринта, а последното - не по-късно от 7 вечерта. Ако Хайди огладнее посред нощ, става и си разтваря едно драже с комбинирани витамини в 200 мл вода.

Закуската на манекенката е овесени ядки, 250 г сушени плодове и една чаша прясно издецеден сок от портокал. Сутрешното хапване може да бъде и 100 г пилешко на скара и 10 г листенца магданоз. Предобедната закуска са две твърдо сварени яйца и един средно голям домат. Обядът е 80 г шунка, 200 г салата от зеле и моркови и 300 мл плодов сок. Следобедната закуска е 100 г сушени плодове и 200 мл плодов сок. Вечерята пък се състои от 150 г печена риба или печено телешко, 150 г салата от варени картофи и един цитрусов плод по избор.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене