Звезди в кухнята - Джанет Джаксън

 

Апетитна сьомга

Продукти: 600 г сол, 600 г брашно, 4 яйца, 225 мл вода,1 кг изчистена сьомга, 1 лимон, 2 връзки наситнен копър.

Приготвяне: от солта, брашното, водата и три яйца замесете с помощта на миксер гладко тесто. От него оформете топка, завийте я във фолио и я оставете в хладилника за около час. Когато го извадите, го поставете върху набрашнена повърхност и разточете от него кора с дебелина около сантиметър. Поръсете тестото с нарязан на ситно копър. Осолете добре сьомгата и я покрийте с резени лимон. Поставете рибата върху тестото и я увийте с него. Загрейте фурната до 230 градуса. Поставете така увитата риба в набрашнена и намаслена тавичка, като накрая намазвате тестото отгоре с разбито яйце. Печете 40 минути. След като извадите ястието, го прехвърлете в подходяща чиния и с помощта на нож отстранете горната част на тестото и кожата на рибата. Нарежете на порции и полейте с лимонов сок.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене