Бате Енчо чука 60 г. със съседки

Бате Енчо вдигна малък купон за празника си

Виктория СТОЯНОВА

Бате Енчо отпразнува 60-ата си годишнина заедно със... съседите. Това разкри за "България Днес" самият Енчо Данаилов, който цялата ни страна познава като телевизионен водещ на предаването "Кой е по-по-най" Бате Енчо. "Съседите ми са най-добрите хора, които познавам, и с тях отпразнувах празника. Разбира се, и моите роднини присъстваха", каза Данаилов.

Актьорът просвири на укулеле
Актьорът просвири на укулеле


Въпреки възрастта неуморимият актьор не спира да играе на сцена, а възрастта за него е без значение.


"Вече започвам да мисля за 70-ата годишнина. Никога не съм се страхувал или плашил от възрастта. Това е само цифрово изражение, продължавам да танцувам и играя в различни представления и по мероприятия.


От 20 години Бате Енчо ръководи един от най-големите увеселителни паркове в София и организира детски програми.


Артистът е категоричен, че не съжалява за нищо през живота си и че се гордее с работата, която е постигнал.


"Горд съм, че дейността ми се е оценявала през годините от много хора, както и че съм прехвърлил границите на страната ни с нея", сподели Енчо.
Запитан какво още не е постигнал, той отговори: "Няма нещо, което да съм си поставил за цел и да не съм го постигнал. Винаги си поставям задачи и ги гоня, докато не ги реализирам. Гледам да се усъвършенствам. Миналата година се научих да свиря на укулеле (малка китара). Последните месеци реставрирам стари музикални инструменти - гъдулка и цигулка".


Кукленият артист бе категоричен, че не обръща особено внимание на подаръците, затова и не може да се сети за най-ценния, който е получавал. С умиление той разкри най-вълнуващия си детски спомен, а именно първото си качване на сцена, когато бил само на няколко годинки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене