Чичо притиска Ноле за София

Новак Джокович

Новак Джокович може би ще се появи на корта на тенис турнира "София Оупън" в началото на следващата година. Голямата звезда в мъжкия тенис вече е притискан да дойде отново в българската столица от чичо си Горан Джокович, турнирен директор на надпреварата на твърдите кортове в зала "Арена Армеец" с награден фонд 524 340 евро, който ще се състои от 3 до 10 февруари 2019 година.

Надеждите на организаторите, за които се говори само под сурдинка, са, че може да успеят да склонят и тима на Григор Димитров да участва край "Цариградко шосе". А надеждите на феновете са да се появи и приятелката му Никол Шерцингер, която има впечатляваща визия.

"Ще видим колко Джокович ще има в София през февруари догодина. Говорих с Новак наскоро. Той харесва града. Бил е тук преди 4-5 години, когато участваше в снимките на филм. Ще го притискам до последно да дойде, но той е номер 1 в света и ще бъде трудно", обяви Горан Джокович.

Трикратният победител в турнирите от Големия шлем и бивш номер 3 в световната ранглиста Стан Вавринка (Швейцария), атрактивният французин Гаел Монфис и испанецът Фернандо Вердаско са най-големите имена, които са потвърдили участие на турнира по тенис в София от сериите АТП 250 през следващия сезон. Действащият шампион на АТП "Следващата генерация" Стефанос Циципас (Гърция) и носителят на трофея от сериите "Мастърс" в Париж Карен Хачанов (Русия) също ще пристигнат в България за надпреварата.

"С оглед на играчите, които сме осигурили досега, съм убеден, че турнирът в София ще бъде в топ 3, ако не и най-силният, от общо 39-те от сериите АТП 250 за следващата година. Сигурен съм, че феновете ще получат възможност да наблюдават мачове от най-високо ниво", коментира Горан Джокович.

Горан Джокович
Горан Джокович
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене