Цецо бил стриптийзьор

Гримьорът има много таланти

Изкарвал по три бона на вечер, кичел се с пухчета и белезници

Топгримьорът Цецо Андреев, който влезе в къщата на "ВИП брадър", за да развенчае мита, че участникът в предния епизод на предаването Валентин Кулагин е най-добрият, бил стриптийзьор в миналото и изкарвал по 3 бона на вечер, научи "България Днес".

"Вярно е. Изкарвах по три бона на вечер, бил съм и барман, и сервитьор. Това се случи през 2009 г. Бях решил да прекарам лятото си на море и започнах да работя в едно заведение. С колежка сервитьорка си направихме програма и от 20,00 до 24,00 танцувахме върху бара. Аз си напазарувах от сексшоповете белезници, пухчета, синджири, казах на диджея каква музика искам и си направих концепция. Беше супер готино и има хора, които още помнят изпълненията ми", сподели Цецо. Освен с ентъртейнмънт гримьорът от години свири на пиано и на тромпет. "Любима ми е "Лунната соната" на Бетовен. Имам у нас пиано и понякога сядам да свиря Шопен и Рахманинов, зависи от настроението ми. Но ако работя във филхармонията, каквато идея имах преди, щях да умра от глад", смее се с днешна дата топгримьорът, който за малко не кандидатствал и в НАТФИЗ.

Любимката на Андреев е Златка
Любимката на Андреев е Златка

Иначе в играта вторият напуснал вчера бе певицата Весела Нейнски. Зрителите видяха и скандала между Емануела и Цецо, тръгнал от невинен спор коя "известна с известността си" е най-красива, а претендентките бяха Николета Лозанова и Златка Райкова. Цецо застана на страната на Златка, а Емануела ядосано сподели, че вече няма да се гримира при него.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене