На "Модна икона 2018“ Ники Сотиров ухажва Яна Маринова

Актьорът е прочут омайник, а Маринова е вярна на своя Тихомир /  Снимки: Пламен КОДРОВ

Огромен рубин за Юлияна Дончева от свекървата

Един от най-стилните и елегантни български мъже - актьорът Ники Сотиров, не откъсна очи от колежката Яна Маринова на вчерашната церемония "Модна икона", видя "България Днес".

Двамата се познават от участието в ученическата лента "11 А", където си партнират в ролята на класни ръководители.

"Много я харесвам! Яна е изключителна", похвали партньорката си от екрана Сотиров.

Макар че е с 22 години по-млада от него, актрисата също обича да флиртува с колегите си. Неведнъж са й приписвали връзки и в живота с Башар Рахал и Александър Сано.

Ирина Папазова (вляво) изгледа от първия ред ревюто
Ирина Папазова (вляво) изгледа от първия ред ревюто

По-късно Маринова бе избрана за женска модна икона на годината. Сред мъжете победи Ники Илиев.

Ники Илиев отново бе най-елегантен
Ники Илиев отново бе най-елегантен

"Благодаря на проф. Стойков, че ме избра за "Модна икона". Аз съм човек спортист и смятам, че това прави визията ми модерна", сподели най-елегантната българка Яна Маринова, след като грабна приза на партито.

Носителките на приза си направиха снимка за спомен
Носителките на приза си направиха снимка за спомен

Останалите класирани бяха: Мая Манолова и Кристина Патрашкова. Церемонията отсвириха Алекс Сърчаджиева, Деси Стоянова, Ивет Лалова, Михаела Филева, Славена Вътова. Юлияна Дончева, миналогодишна носителка на наградата, дойде с мъжа си Станислав Недков-Стъки, а на ръката й грееше огромен рубин, подарък от свекърва й.

Юлияна и Стъки са още влюбени
Юлияна и Стъки са още влюбени

На събитието не присъства и моделът Саня Борисова, вероятно за да не се засече с бившия си съпруг - режисьора актьор Ники Илиев.

За най-елегантни сред мъжете бяха обявени и Виктор Николаев, Владимир Ампов-Графа, Димитър Бербатов, Добромир Киряков, Константин Трендафилов, Любо Киров, Любомир Ковачев, Орлин Павлов, Теодосий Спасов и Юлиан Вергов. Те не се появиха на събитието.

Председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков сподели:

"Пъстър е спектърът тази година на стилни и успешни личности. Надявам се носителите на "Модна икона" да се утвърдят още повече като кумири и еталони за подражание и да дадат ценния си принос към възпитанието на подрастващите и младежта, към благородната битка с лошия вкус, простащината и кича."

Призът "БГ модна икона" бе връчен за десета поредна година. На него участваха и няколко български дизайнери и модни къщи, носители на Златна игла, както и студенти на проф. Любомир Стойков от Националната художествена академия, специалност "Мода". По време на спектакъла за първи път в България бе показано и ревю с метални рокли - творби на българския скулптoр Живко Седларски, който пристига от Франция специално за събитието.

Проф. Стойков приветства омбудсмана
Проф. Стойков приветства омбудсмана

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене