Историк: Хитлер и Ева Браун не са имали интимна близост

Хитлер и съпругата му Ева Браун Факсимиле: Daily Express

Историкът Томас Лундмарк, написал биография за жената на Адолф Хитлер, Ева Браун, твърди, че тя не е имала интимна близост с нацисткия лидер поради рядко гинекологично заболяване, от което е страдала, пише в. "Дейли мейл".

Според Лундмарк причината за това е диагностицирания й синдром на Майер-Рокитански, Кустер-Хаузер /МРКХ/, при който репродуктивната система на новороденото се развива непълноценно или с нарушения. Като следствие от това половият акт в бъдеще става или много болезнен, или невъзможен, предаде БТА.

За тази аномалия разказал синът на гинеколога на Ева Браун, която се оплаквала от постоянни болки. Лундмарк се консултирал с именити хирурзи, които заподозрели въпросния синдром. Историкът открил допълнителни сведения за заболяването и от други източници. Един от тях бил позвъняване по телефона от резиденцията на Хитлер с думи на благодарност към гинеколога д-р Шолтен за успешната операция, която направил на Ева Браун. Детайли от хирургическата намеса не били разкрити, а самият лекар през 1944 година загинал при подозрителна катастрофа, без да остави записки по този случай.

Лундмарк се позовава на интервю и на друг биограф на Ева Браун, журналистката Нерин Ган, която цитира думите на майка й - Фани. Родителката потвърдила факта за хирургическа намеса заради тясното влагалище на дъщеря й. За отсъствие на интимност между Хитлер и Браун доверили обслужващият персонал от резиденцията и преводачът на Ева - Ойген Долман. Тя често се оплаквала пред него, че фюрерът можел да люби само Германия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ

Напишете дума/думи за търсене