Азис на СТЕРОИДИ?!

Азис - нечовек!

Бог на лежанката 

Не пипам химия, кълне се певецът, който изведнъж се превърна в яка батка

От България тръгва джендър модата! Един мъж преди години реши да носи женски дрехи и да се гримира, да кокетничи и говори нежно! После му омръзна и захвърли одеждите на травестит, грабна дъмбелите и разби лежанката. Азис!

Ромският славей попада под остри критики - този път го обвиняват, че "мами" и трупа мускули с анаболни стероиди. Азис всичко отрича и заявява, че "Аз химия не съм докосвал"! С всеки изминал ден става все по-корав и голям, хората вече не знаят какво да мислят.

Азис пак изпада в крайности. Както едно време не можеше просто да сложи лек руж или по-впити панталони, а директно нахлузи минижупа и сложи червило, така и сега. Не може просто да "потренира", да отслабне и да влезе във форма, а се превръща в бодибилдър, мускулите му ще изхвръкнат!

Невероятни мускули
Невероятни мускули

Феновете на певеца го сравняват с най-нашумелия здравеняк в Холивуд Джейсън Момоа, звездата от "Аквамен". Поразителната прилика между двамата е още по-силна, когато Азис сложи светли лещи на очите - новата му страст. Изглежда много строг с тях.

Джейсън Момоа му е копие
Джейсън Момоа му е копие

Не всички са доволни от новата версия на изпълнителя на "Напипай го"! Мартин Карбовски не си трае, а публично му казва: "Ми не си хубав. Пази се!" Азис не остава длъжен и му отвръща: "Ти пък нали си убавец!" Карбовски явно е загрижен за певеца, защото според него феновете му се подмазват. "Той е певец, славей, женствен бог, восъчен идол. Вие го карате да стане "мен ъф стийл" (човек от стомана) - защо?!"

Други посочват препарата, с който човек може да се назоба, за да си раздуе мускулите, но Азис не им обръща внимание и продължава да твърди, че е "натурален". Така се казва, когато човек тренира без тежки химии и само с воля се превръща в страшилище.

Покрай най-новата мода в интернет - "Предизвикателството 10 години (човек си прави сравнение между 2009 и 2019)", Азис също показа какъв прогрес е направил за 10 години. Не може да го познае човек...

Огромна промяна
Огромна промяна

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене