Владо Карамазов казал на брат си кой е убиецът в "Дяволското гърло", децата на Теодора Духовникова я питат същото

„Красотата е стигма и печат“, казва Теодора Духовника за актьорската професия. „Ние сега сме много по-готини, според мене“, шеговито отвръща Владимир Карамазов, пред Нова тв.

Той уточнява, че „Дяволското гърло“ е толкова харесван от зрителите, защото те усещат колко усилия са вложени в сериала. Духовникова близо месец била много притеснена дали ще се справи, дали изобщо има успех в ролята си. Когато започнали снимките съвсем се преобразила.

„Владо не понася да не му се подава добре, не понася да не му се получават сцените, той е като машина“, казва Духовникова. „При него няма умора“, допълва тя. Когато се уморявала, той й казва: „Стегни се, Теодора! Цял екип те гледа“.

Духовникова се променила след сериала. Вече може без проблем да влезе в морга. „По-интересна ми беше за причината за човешкото зло“, казва тя. Спирали снимките на „Дяволското гърло“, за да може да вкарват и изкарват трупове от моргата, където са снимали.

„Казах на брат ми кой е убиецът в „Дяволското гърло“, смее се Карамазов. Той пък издал тайната на жена си, която звъннала бясна на актьора, защото се провалил момента на изненадата. Децата на Духовникова също постоянно я питат кой е убиецът, но засега не е издала самоличността му.

„Не мога да се правя на интересен. Отивам, казвам каквото искам и вече става апокалипсис. Уморих се да бъда фалшив“, казва Карамазов. Това осъзнава след края на общия му проект с Юлиан Вергов и Захари Бахаров.

„Ние не сме щастливи хора, ние сме тъжни, уморени хора. Да не говорим за депресията, за самотата“, отвръща Духовникова. „След 20 г. в тази професия се натрупа нещо, което много натоварва“, смята актьорът.

Теодора многократно е получавала писма с грозни думи по нейн адрес при това от жени. Най-често това били почитателки на Карамазов или на Юлиан Вергов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене