Синоптикът Емо Чолаков поема по нов професионален път след 13 години в bTV

Дългогодишният и обичан водещ на bTV Емил Чолаков поема по нов професионален път. След повече от 13 години успешна кариера в ролята на водещ на прогнозата за времето и ръководител на екипа, Емо се насочва към сфера извън медиите, но близка до знанията и уменията му, свързани с метеорологията, предаде bTV.

„Винаги съм обичал работата си в bTV, защото през всичките години работих това, за което съм учил, което ми доставя удоволствие и ми дава голяма свобода. Имах шанса да представям времето така, както исках да го чуя самият аз - възможно най-приятелски и позитивно. Но дойде моментът да навляза в друга сфера, да овладея още една професия, към която отдавна имам интерес, и да бъда полезен по друг начин“, каза усмихнатият синоптик по повод промяната.

Емил Чолаков става едно от най-обичаните телевизионни лица още от старта му в bTV. Завършил „Метеорология и геофизика“ в Софийския университет, той се присъединява към телевизията в началото на 2006 г. По-късно, освен водещ, става и ръководител екип „Прогноза за времето“ в bTV Media Group. През годините той показва своята всеотдайност и като посланик на редица каузи на медията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене