Половинките на рицарите на Жартиерата приковаха вниманието в Уиндзор (Снимки)

Графинята на Есекс Софи, кралица Летиция от Испания, Камила, херцогиня на Корнуол, холандската кралица Максима и херцогинята на Кембридж Катрин СНИМКИ: РОЙТЕРС

И тази година рицарите на Жартиерата се събраха на празнична служба в параклиса на ордена ”Свети Георги“ в замъка Уиндзор. Освен почти цялото кралско семейство присъстваха и испанската кралица Летисия със съпруга си крал Фелипе. Сред гостите бяха и холандската кралица Максима, пише Канал 3.

Въпреки че денят бе посветен на съпрузите им, кралските особи се погрижиха погледите да бъдат приковани в тях. Това е втората среща на Катрин с кралицата на Испания Летисия, както и с кралицата на Холандия Максима. Почти през цялото време кралските дами се наслаждаваха на компанията си и си побъбриха по женски. Изящество, класа, стил - всички те бяха подбрали изключително впечатляващи тоалети.

Херцогинята на Кембридж Катрин поведе ослепителната модна надпревара сред кралските особи.Тя бе изключително елегантна в бяла рокля тип "манто" на дизайнерката Catherin Walker. Тя се присъедини към испанската кралица Летисия и холандската кралица Максима, херцогинята на Корнуол и графинята на Уесекс на церемония в замъкна Уиндзор.

Летисия бе облечена в забележителна рокля на испанския бранд Cherubina, а Максима носеше рокля в пепел от рози с бели ревери Claes Iversen. Кралиците пристигнаха във Великобритания, за да са до съпрузите си - крал Фелипе VI и крал Вилем-Александър, които получиха рицарско звание от Ордена на жартиерата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене