Алекс Сърчаджиева като амазонка в “Игри на волята”, минала екстремни изпитания преди старта на предаването

Александра Сърчаджиева снимала екстремните сцени в различни кътчета на България.

Преобразена като амазонка, актрисата и тв водеща Алекс Сърчаджиева язди кон, гмурка се в морето, катери планини, търси съкровища и всичко това в рамките само на 72 часа. Част от приключенията ѝ зрителите ще могат да видят съвсем скоро в рекламата на първия сезон на риалити формата “Игри на волята”, на което Сърчаджиева ще бъде водеща.

“Като такава аз бях първата, която преживях сериозно предизвикателство в това уникално състезание! През следващите месеци и участниците в “Игри на волята: България” ще усетят този адреналин. За пореден път се убедих колко красива е България. Снимките за промоклипа ме отведоха до прекрасни места из цялата страна”, разказа тя. Част от сцените обаче били много екстремни и се наложило използването на дубльор, за да се гарантира сигурността на Сърчаджиева.

“Игри на волята” ще тръгне в ефира на Нова телевизия наесен, но снимките му започват след броени дни на Българското Черноморие. В него група смели българи без страх ще влязат в битки за надмощие и територия, като се изправят пред различни изпитания за духа, ума и тялото.

Победителят ще грабне наградата от 200 000 лева. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене