Мамалев, Тончо и Камен в концерт спомен за "Клуб НЛО"

Камен Воденичаров, Георги Мамалев и Тончо Токмакчиев пеят на концерт за 70-ата годишнина на Стефан Димитров в НДК.  СНИМКА: ПЛАМЕН КОДРОВ

Артистите се събират в зала 1, за да представят най-известните песни и скечове от култовото шоу

Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и Антон Радичев се събират в концерт, за да припомнят на публиката песните на “Клуб НЛО”. Спектакълът ще е на 20 декември в зала 1 на НДК, а името му е “Спомен НЛО”. Поканени са още Павел Поппандов и Мария Сапунджиева, които все още не са потвърдили участието си. Освен популярните песни от миналото любимите артисти ще представят някои от най-паметните си скечове. Те ще бъдат осъвременени, а на концерта ще бъдат показани архиви от историята на “Клуб НЛО” и ще бъде отдадена почит на покойните членове Велко Кънев и Чочо Попйорданов.

Идеята за “Спомен НЛО” е на режисьора Лъчезар Аврамов, който стана известен с филма си “Снимка с Юки”. Той ще режисира спектакъла, а по сценария работи Димитър Стоянович. “За 70-годишния юбилей на Стефан Димитров Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и Георги Мамалев направиха едно ново парче. След него си говорихме със Стефан, че е грехота песните от НЛО да стоят и да не се пеят”, разказва Лъчезар Аврамов. “Оказа се, че има голям интерес към музиката на НЛО”, добавя Стефан Димитров.

На концерта ще има няколко изненади. Едната е две нови момичета, които ще пеят, а другата - две нови песни. По новия аранжимент се е заел Евгени Димитров-Маестрото, а някои от членовете на “Ку-ку бенд” ще свирят на сцената в зала 1 на НДК. “Много се радвам, че се прави този концерт. “НЛО има над 60 издадени песни от Стефан Димитров, а с неиздадените вероятно надхвърлят 100”, казва Георги Мамалев.

Идеята на организаторите е да направят повече от един концерт във всички големи градове на България. Първият концерт няма да се заснеме, но се обмисля някои от следващите да бъдат излъчени по телевизията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 корекции в първите фази на секса, за да не се сдобиете с разбито сърце
Защо не забравяме как се кара колело?
25-те прехвалени места по света, които разочароват (галерия)
Какво става с очите, ако гледаме 3 часа на ден в екран
Великденски вицове и смешки

Напишете дума/думи за търсене