Волейболистите ни падат и от Италия Молим се за Словения

Волейболистите не удържаха срещу Италия

Волейболните ни национали паднаха и от състава на Италия на европейското първенство и стискат палци на осминафинала да им се падне да играят срещу словенците. Снощи те играха срещу Русия, като изхода от мача реши съперника ни.
В Монпелие избраниците на Силвано Пранди започнаха ударно, като взеха първия гейм, но допуснаха "адзурите" да обърнат играта в своя полза и да спечелят мача.
Легендата Иван Сеферинов коментира пред Бгволейбол, че момчетата трябва да се стегнат, защото вече нямат право на грешка.

"Никой не е очаквал чудеса от волейболистите ни на това европейско първенство. Знаем класата на Франция и Италия, като третото място на България в група "А" е напълно закономерно. Програмата минимум в групата е изпълнена", заявява Сеферинов.

"Срещу Франция не показахме игра. Срещу Италия нашите момчета се бориха и направиха два добри гейма. След това се получи срив. Явно не им достига не само концентрация, но и физическа подготовка", е мнението на именития ни специалист.
"Излизаме на 1/8-финал, като още не знаем съперника, но най-вероятно това ще е Словения. Ще е трудно, защото словенците са домакини, ще разчитат на този факт, залата ще се напълни за мача. Но националите ни трябва да вземат мача. Победата е задължителна. Да, ще пътуват, но имат време да се подготвят. Само успех ще ни класира в Топ 8 на Европа, като присъствие в първата осмица е основната цел на това европейско първенство", завършва Сеферинов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене