Койна Русева и Димо Алексиев заснеха видеото на новата песен на Миро в Драгалевци

Димо Алексиев и Койна Русева по време на снимките на клипа на новата песен “Ти защо си тук”  СНИМКА: ИГОР МАРКОВСКИ

“Когато влязох да записвам песента, в края се разплаках”, разказа Койна Русва по време на снимките на новата ѝ песен с Миро “Ти защо си тук”. Освен нея главни действащи лица във видеото са Красена Ангелова и Димо Алексиев. Тримата снимаха на 15 септември от обяд до късно вечерта в къщата на композитора Асен Аврамов в Драгалевци. “За разлика от “Нависоко” тази е много кахърна, тъжна. В началото, като я чух, не ме грабна много, но след това ми пратиха запис, в който я пееше Момчил (от Дони и Момчил - бел. авт.)”, разказа Койна Русева и добави, че вече е пускала “Ти защо си тук” на свои колеги и приятели и много са я харесали.

В хола на снимачната къща са подредени скици и макети на сгради, а в интериора преобладава жълтият цвят. В жълто са и обувките на Койна Русева. “В киното жълтото е цветът на предателството”, казва за символиката Игор Марковски. Димо Алексиев е облечен в разпусната риза и е по чехли. Около него са Койна Русева и Красена Ангелова.

Освен тримата актьори в края на видеото се появяват други двама възрастни - Борис Луканов и Меглена Караламбова. Те се превъплъщават в остарелите вече герои на Димо Алексиев и Койна Русева. Новата песен ще излезе на 28 септември в 11,11 часа в ефира на БГ радио.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене