Принц Хари е най-секси баща на годината

Принц Хари СНИМКА: Ройтерс

Списание People обяви кой е най-секси бащата на годината. И това е принц Хари, разбира се.

Вчера стана ясно, че тазгодишният носител на титлата "Най-сексапилния мъж на планетата" е музикантът Джон Леджънд, но в съревнованието между най-секси татковците, принцът заема първото място, предава life.dir.bg.

Хари пребори конкуренцията в лицето на Райън Лохте, Райън Рейнолдс, Коби Брайънт и други звездни татковци. Той стана баща на първото си дете - Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, на 6 май тази година. Със съпругата му Меган Маркъл и малкия им наследник семейството дори предприе пътуване до Африка в края на септември.

Същевременно стана ясно, кралската двойка няма да прекара Коледа с останалата част от кралското семейство.

"Техни височества ще прекарат празниците, като ново семейство, тази година с майката на херцогинята на Съсекс - Дория Рагланд", се казва в официалното съобщение на Бъкингамския дворец. Това решение, разбира се, е подкрепено от кралицата. Не се уточнява къде точно ще прекарат празниците, но близки до семейството казват, че няма да са в Лос Анджелис, където живее Дория.

Меган и Хари прекараха Коледа с другите членове на кралското семейство през 2017 г., малко след като официално обявиха годежа си и през 2018 г., когато Меган бе вече бременна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене