63-годишната Лесли е фитнес гуру в Инстаграм

Баба и нейната внучка от от Мелбърн, Австралия, впечатляват в социални медии с тренираните си тела.

63-годишният Лесли Максуел има силна преса на корема и добре оформени ръце и крака. 

Тя и 18-годишната Тиа Кристофи, често показват тренировките си във фитнеса и различните упражнения, които правят. Сред тях са вдигането на щанги, клякания с тежести, набирания на лост и лицеви опори.

Сред коментарите на последователите им в Инстаграм са „Най-готината баба, която някога съм виждал“ и „Бабата има ли човек до себе си?“

Тиа все още е в колежа, но вече има собствена линия за спортно облекло. Лесли е бивша световна шампионка по скулптура.

Сега тя е фитнес гуру и провежда 90-дневна програма, с която помага на хората да върнат "секси тялото си". Лесли споделя, че фитнесът е бил нейна страст през целия й живот.

„Винаги съм имала голям интерес към тренировките и здравето. Бях решена да намеря начин, да помогна на тялото си и да изглеждам и да се чувствам по-млада“, казва тя пред "Метро".

„Обичах да усещам, че съм силна и да печеля залагания с момчета дали мога да вдигна повече от тях. Моята майка ми казваше, че силният пол не обича момичета с мускули, но зная, че не е така", споделя още 63-годишната бодибилдърка.

„Тренирайте с тежести - така тонизирате мускулите си и тялото ви изглежда по-младо", отбелязва още тя.

Внучката й Тия е приела съвета й.

Тийнейджърката редовно споделя тренировките си в Инстаграм.Тя вече успява да печели по 75 000 долара от видеата и съветите си.

„Строго подбирам това кой и какво представям, тъй като искам моите последователи да знаят, че популяризирам продукти, които харесвам и в които вярвам“, казва Тиа пред "Дейли Стар".

„Публикувайте това, към което ви води страстта и не мислете какво ще кажат другите за вас. Бъдете верни на себе си", казва още тя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене