Мелания с ослепително жълто палто на "Валентино" и обувки на "Луи Вюитон" при кралицата (Снимки)

Кралица Елизабет II и Мелания Тръмп

Мелания Тръмп определено знае как да приковава погледите към себе си. При пристигането си в Бъкингамския дворец за срещата с кралица Елизабет II, тя избра да носи ослепително жълто палто, дело на "Валентино". То е на стойност 7700 долара и е от колекцията есен/зима 2019 г. А лилавите токчета, разбира се, на любимия й френски дизайнер - "Луи Вюитон", завършваха цялостната й визия.

Първата дама на САЩ и Доналд Тръмп бяха посрещнати лично от принц Чарлз и Камила. Херцогинята на Корноул беше облечена в червена рокля, съчетана с перлено колие, запазена марка на кралицата.

Приемът в Бъкингамския дворец, даден от кралицата, е по повод 70-гoдишнинaтa oт cъздaвaнeтo нa Aлиaнca. Към него се присъедини и Кейт Мидълтън. Принц Хари с Меган Маркъл не присъстваха, защото искат да прекарат повече време със семейството си.

Мелания и президентът кацнаха в Лондон в на понеделник вечерта за двудневната среща на върха на НАТО. При кацането си във Великобритания, Мелания беше заложила на червено палто на "Келвин Клайн" и отново обувки на "Луи Вюитон".

Срещата на върха на НАТО започна вчера, а в нея участват българският президент Румен Радев, придружен от съпругата си Десислава Радева, Меркел, Еманюел Макрон и Зоран Заев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене