Бен Афлек: Разводът с Дженифър Гарнър е най-голямата болка в живота ми

Бен Афлек СНИМКА: Ройтерс

Актьорът и режисьор Бен Афлек сподели в интервю, че разводът му с актрисата Дженифър Гарнър е най-голямата болка в живота му. В емоционално интервю пред носителят на „Оскар“ разкри подробности около проблемите с алкохола, неуспешният му брак и актьорската кариера.

Афлек разказа, че най-трудни са били годините 2015 и 2016, когато алкохолизмът и проблемите в брака му са се „захранвали един друг“.

През 2015 г. Гарнър и Афлек обявиха, че се разделят и се разведоха през 2018 г. Двамата бяха заедно от 2004 г., като имат и три деца – Вайлът на 14 години, Серафина на 11 и Самюел на 7, предава Би Ти Ви.

В интервюто Афлек споделя, че все още се бори с вината, която изпитва след развода си с Гарнър.

„Този развод е най-голямата болка в живота ми. Срамът и вината са токсични. Нищо добро не излиза от тях. Това е едно постоянно усещане за омраза към себе си“, казва Афлек.

През годините Бен Афлек е имал сериозни проблеми с алкохола, като многократно е влизал в специализирани лечебни заведения за лечение. Миналата година той отново посегна към чашата, като беше заснет пиян на парти.

„Връщането към алкохола е много срамно. Иска ми се да не се беше случвало, искаше ми се да нямаше кадри в интернет, които децата ми да видят. Двамата с Джен направихме всичко, за да го обсъдим с тях и да бъдем откровени“, спомня си Афлек.

По време на снимките на последния си филм актьорът претърпял много сериозна емоционална криза. В лентата със заглавие „Пътят назад“ Афлек играе бивша баскетболна звезда, която се опитва да се завърне в играта като треньор, след като алкохолизмът е станал причина за развода му – роля изключително близка до житейската ситуация на Афлек.

По време на снимките на една от сцените, актьорът получил нервен срив заради приликите между героя му и неговият истински живот.

Актьорът също така разкри, че се е отказал от ролята на Батман, защото негов приятел го предупредил, че „ще се пропие до смърт“ ако заснеме останалите серии.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене