Ален Делон се радва на внуче, Анушка стана майка

Ален Делон СНИМКА: Уикипедия

Анушка Делон и нейният приятел Жулиен Дерейн станаха щастливи родители на малко момче.

29-годишната Анушка Делон стана майка. Според информацията, потвърдена тази седмица от антуража на актрисата, младата жена роди първото си дете. И това е момченце, което се появило на бял свят през нощта на 14 срещу 15 февруари в Женева.

Заедно от девет години с бащата на детето си, дъщерята на Ален Делон обяви бременността си през септември на модното ревю на Elie Saab по време на Седмицата на модата в Париж, предава БГНЕС.

Няколко месеца преди това, през януари 2019 г., Анушка Делон се бе съгласила да разкаже пред „Пари Мач“ за личния си живот, за красивата си любовна история с Жулиен, но и за желанията си да създаде семейство.

„Един ден ще имам дете. Най-важното ще бъде семейството, което ще създам“, каза тогава тя сподели, че е преживяла спонтанен аборт през 2018 г. „И най-накрая ще бъде моето семейство. Нашето", допълни от своя страна Жулиен Дерейн.

Ален Делон дебютира в киното през 1957 г. и стана известен с участието си във филма на Лукино Висконти „Роко и неговите братя”. След бляскавата си кариера на големия екран, продължила повече от 40 години, през 1999 г. той се оттегли от киното, за да се отдаде на театъра.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене