На 25 февруари тръгва холограмното турне на Уитни Хюстън

Уитни Хюстън ще се появи отново на концертните сцени, предаде Асошиейтед прес.

Осем години след смъртта й нейна холограма ще тръгне на европейско турне. То ще започне в Англия на 25 февруари и ще приключи в началото на април.

Планирано е по-късно турнето да продължи на територията на САЩ.
"Сега е подходящото време за турнето", заяви Пат Хюстън, която е бивша мениджърка на починалата певица и е продуцирала шоуто заедно с компанията BASE Hologram.

Миналата седмица в Бърбанк, Калифорния, представители на медиите имаха възможност да се запознаят с подробности за "Една вечер с Уитни: Холограмното турне на Уитни Хюстън", което включва прожекции на холограми върху сцена с участието на танцьори и изпълнения на живо на бек вокалисти.

Сред концертните изпълнения ще са някои от най-големите хитове на певицата, като "How Will I Know", "Saving All My Love For You" и "I Will Always Love You", както и редки записи, сред които записаният от нея за пръв път преди 3 десетилетия кавър на песента "Higher Love" на Стив Уинууд. За шоуто са използвани стотици часове изпълнения на Уитни Хюстън, предаде БТА.

"Създадохме холограма по същия начин, както го направихме с Кари Фишър в "Rogue One: История от Междузвездни войни", поясни Марти Тюдор, изпълнителен директор на BASE Hologram, която преди е работила над холограмни изображения на починали певци, сред които Рой Орбисън и Мария Калас. - Това е дълъг и сложен процес, но смятам, че се постига желаният ефект."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене