Росалия и Травис Скот възпяха италианския закон на мълчанието омерта

Росалия и Травис Скот
СНИМКИ: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Испанската певица Росалия заедно с близкия си приятел - рапарът Травис Скот, от когото Кайли Дженър роди първото си дете, възпяха италианския закон на мълчанието - омерта, в новия си дует TKN. Истинското значение на думата "омерта" е "доверие". Парчето е създадено от двамата преди година, като Скот рапира не само на английски, но и на испански. Усещат се и мелодии от Средния Изток.

“Чувствам, че сега е правилният момент да пусна тази песен, след толкова месеци, прекарани вкъщи, далеч от свободата и хората, които обичаме. Надявам се TKN да ви предаде енергия, да ви накара да танцувате и да ви зареди със сили, ако преминавате през труден период“, казва Росалия, разбирайки, че изолацията едва ли се е отразила добре на всички. Преди TKN певицата създава със Скот и парчето Highest in The Room.

Талантът на Росалия не остава неоценен. На церемонията по връчване на наградите "Грами" през януари тя изпълни на сцената два от хитовете си Аlamante и Juro Que, а след това получи златна статуетка в категорията за “Най-добър латино рок, ърбън или алтернативен албум на годината“. 

Испанската певица Росалия
Испанската певица Росалия
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене