Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов: Какъв мач, и "Ботев" (Пд) ли да пламне?

Венци Стефанов не е притеснен

В тази обстановка може и конгресът на БФС да се отложи

"Тия от "Ботев" (Пд), като са толкова вироглави, ще вземат и те да пламнат! Това ли искат", възмущава се президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов. "Канарчетата" и столичани трябваше да играят днес от 16,30 ч., но двубоят бе отложен. На "Овча купел" вече 11 футболисти, както и тримата треньори са заразени с коронавирус.
"Отлагаме мача, има решение на здравното министерство и Изпълкома на БФС. Не мога да ги разбера тези хора от Пловдив, какво ще правят, ако и те се разболеят? Трябва да се пазим, това е най-важно, а мача ще го играем по-нататък", заяви Стефанов.
За радост, болните в редиците на "Славия" се чувстват добре, няма тежки случаи, твърди Стефанов. "Чувам се с всички постоянно, някои имат малко температура, други са си напълно здрави. Може и да ме успокояват, но нали им чувам гласовете, звучат бодри. Но те са млади хора, нищо им няма. Аз да му мисля, че съм над 70 години", смее се Стефанов и добавя: "COVID се лекува най-добре, ако човек спре да гледа телевизия, там само ни паникьосват".
Според думите на "белия" бос епидемичната обстановка може да заплаши и провеждането на конгреса на БФС на 11 декември. Заради вируса форумът бе отложен от месец май.
"Ако така продължават нещата, вероятно ще бъде отложен и конгресът на БФС. При положение че епидемичната обстановка в България бъде удължена, е изключено форумът да се състои. Всичко зависи от държавата. Чакаме нейното решение, но логиката, с оглед растящия брой заразени говори, че обстановката ще се удължи", добави членът на Изпълкома на БФС.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото

Напишете дума/думи за търсене