Истина или лъжа: звезда от “Дързост и красота” става съсед на Борисов в Банкя

Клейтън Норкрос е добър приятел на братя Аргирови.

Актьорът Клейтън Норкрос е близък приятел на братя Аргирови, които често му разказват за България

Холивудската звезда Клейтън Норкрос, известен у нас като Торн Форестър от “Дързост и красота”, е купил къща в Банкя и става съсед на премиера Борисов. От догодина той щял да заживее в България, а помощ с покупката на имот му оказали неговите български приятели братя Аргирови. Това написаха жълти медии, като старателно украсиха историята за емиграцията на актьора у нас.

Лъжа е, обясниха за “24 часа” самите братя Аргирови, които наистина са близки приятели с Норкрос. С него ги запознава един от богатите българи в “Ориндж каунти” (окръг в Калифорния - б.а.) Николай Тевекелийски. Клейтън не си е купувал имот в България и няма да заживява в Банкя. Явно са навързали последните ни интервюта по телевизията, в които разказахме, че се познаваме с него, и това, че ние имаме имот в Банкя, и са си съчинили историята, обясняват ситуацията братята. Фалшивата новина дори стига до кмета на Банкя, който се обажда на поп дуото, за да попита дали е истина, разказват през смях братята.

Братя Аргирови
Братя Аргирови

Аргирови често говорят на холивудската звезда за България и дори правят опити да го поканят у нас на гости за няколко седмици. От миналата година се опитват да организират пътуването на Норкрос до страната ни, но заради коронакризата и множеството ограничения в пътуването между държавите плановете им пропадат. Надяват се, че той ще може да посети България тази пролет, и добавят, че холивудската звезда дори иска да снима филм у нас. За всичко това обаче обещават да разкажат повече и в детайли пред “24 часа”, когато актьорът най-сетне пристигне тук.

Клейтън Норкрос се снима в множество тв сериали както в Америка, така и в Европа. Особено известен става с ролята си в “Дързост и красота”, където участва от 1987 до 1989 г. Снимал се е и в друг известен у нас сериал - “Хавай 5-0”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене