Светла Иванова с нова песен след 10 години пауза (ВИДЕО)

Атрактивната Светла Иванова, позната на меломаните с хитовете си от съвсем близкото минало, се завърна ударно на музикалната сцена.

Тези дни премиера направи новият й проект Amore mio, който е в дует с нейния колега и добър приятел Дамян Попов. Парчето е приканващо за танци в латино стил и още първите коментари го определят като обещаващ свеж летен хит.

Вярна на стила си, Светла показва перфектна форма във видеото, която се дължи на йога заниманията и медитациите, на които изпълнителката се отдава активно в последните 10 години.

В тази уж дълга пауза, която певицата прави, тя изобщо не се е отделяла от емоцията и радостта, която й носи музиката. Издава 3 музикални албума и книги, но с "Вълшебни песнички" за раздвижване и отпускане за родители и деца, които се радват на голям успех.

"Бях забравила колко е хубаво да създадеш песен, която носи толкова прекрасно настроение, кара те да се усмихваш и най-вече да караш и други хора да го правят!", споделя Светла Иванова. "Вярвам, че ще усетите положителната енергия, която носи и вложихме в нея! Изтанцувайте го този живот със стил и усмивка!", съветва тя.

Чаровната йога инструкторка, певица и писател обещава, че до края на годината ще промотира и самостоятелна песен, която вече е избрала.

Екипът, който работи по Amore mio, е:

Музика: Жени Джамбазова

Текст: Светла Иванова

Аранжимент: Калин Димитров

Запис, смесване и мастеринг: Иван Иванов/и Ани за Pro X студио

Режисьор: Ники Скерлев

Само за ден гледанията на песента в първия канал, където бе публикувана, надхвърлиха 30 хиляди.

Вижте песента и клипа тук:

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене