Плишкова влюбена в двойник на Жиката (СНИМКИ)

Каролина не гушка Живко, а Михал

Чешката тенисистка и мъжът й се качиха на върха на 268-метров небостъргач

Тенисистката с най-дългите крака Каролина Плишкова гушка абсолютен двойник на бившия треньор на "Левски" Живко Миланов. Приликата е поразителна, видя "България Днес". Любимият до чешката тенис звезда не се отделя от нея. Неговото име е Михал Хръдличка и двамата официално са семейство от три години насам.

"Моята любов", признава Плишкова под последния техен кадър от покрива на небостъргач. Двамата са на върха на Южната кула в парка "Хъдсън ярдс" в Ню Йорк. Тя се издига на внушителните 268 метра над земята.

Дългокраката Плишкова е секссимвол в тениса
Дългокраката Плишкова е секссимвол в тениса
Живко Миланов
Живко Миланов

Съпругът на тенисистката все пак е по-млад от българския си двойник. Жиката е роден през 1984 година, докато чехът - 4 години по-късно. Михал работи като водещ на спортно предаване, а отскоро се изявява и като спортен мениджър. От малък той иска да стане професионален футболист, но тежка контузия на коляното проваля плановете му. Обича да играе тенис и по тази линия се запознава с Каролина. Двамата обявяват връзката си през лятото на 2016 г., а през юли 2018 г. се женят на бляскава церемония в Монако. Тенисистката е втората му съпруга след неуспешен първи брак.

Двамата имат брак от 3 години
Двамата имат брак от 3 години

Живко Миланов също е щастливо женен за дъщерята на Боби Михайлов - Бисера. Оттам идва и прякорът на левскаря, който често е наричан Зетя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене