Македонски тираджия кара по велоалея, минава пред дървен мост и руши водопровод в Нидерландия

Шофьор на камион от Северна Македония направи няколко странни маневри на пътя в южната община Хоекше Вард, които му струваха хиляди евро глоба. Шофьорът на камиона трябвало да достави товара си в млекопреработвателната фабрика FrieslandCampina в Маасдам.

Там всичко се объркало. Тираджията спрял с камиона на отсрещната страна на адреса на доставката, но вместо да обърне в противолополжната лента се озовал на велосипедната алея. Решил да продължи по нея с надеждата в крайна сметка да се върне на пътя. Тогава се натъкнал на дървен мост, който не издържал на огромното тегло на камиона. Шофьорът от Северна Македония обаче не се отказал. Мислел, че може да се измъкне моста, но в крайна сметка заровил машината в калта. В последен опит да се освободи, тираджията успял да унищожи и общинския водопровод.

В крайна сметка камионът бил изтеглен с помощта на специализирана техника, а македонецът бил глобен с няколко фиша за нарушаване на правилата на движение, а също така бил задължен да плати и разходите за ремонт на водопроводните тръби.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене