Всички от “Добрият доктор” се тестват 3 пъти седмично за COVID заради пандемията

Фреди Хаймор (вдясно) в сцена от сериала

Tестване три пъти седмично на всеки човек от екипа, спазване на безопасната дистанция, носене на маски през цялото време - това са мерките, които въвеждат продуцентите на “Добрият доктор” след идването на пандемията.

Тя е причината много филми и тв продукции да отложат снимките си, а американският лекарски сериал е един от първите, чиито снимки започват след неочаквано дългата пауза.

“Въпреки предпазните мерки обаче всеки на снимачната площадка изпитваше същото количество страх, който изпитвахме в реалния живот, докато вършехме ежедневните си задължения. Чувството за безопасност не стигаше дотам, че да си мислим, че пандемията е изчезнала или е изчезнала специално за нас на снимачната площадка, но ние със сигурност се чувствахме на безопасно място и бяхме с усещането, че сме големи късметлии, че можем да се върнем на работа”, казва актьорът Фреди Хаймор в интервю за AXN, където се излъчва сериалът. В него младата звезда изпълнява главната роля - на младия хирург Шон Мърфи, който е с аутизъм и синдром на саванта, заради което е толкова гениален.

Преди няколко години, когато е поканен да изиграе този сложен образ, той отделя специално внимание на подготовката за него. “Беше изключително важно от самото начало да представим аутизма по възможно най-достоверен начин. Това означаваше да се направят много проучвания, да се включат консултанти на терен от самото начало, които са с нас и до днес, да почерпим от личния си опит с наши близки и познати с аутизъм, от които идва и вдъхновението за самото предаване, от желанието ни да разкажем техните истории.

В същото време винаги сме били наясно, че Шон не може да представлява всеки, който има аутизъм. Опитахме се да постигнем баланс в това отношение и в крайна сметка се надявам, че Шон от екрана ще бъде просто една отправна точка за по-широка дискусия за аутизма”, казва още актьорът.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене