Чоло подмина Клоп и отсече: Не обичам да се ръкувам с противник

Гризман (вдясно) фаулира Фирмино и бе изгонен с червен картон при загубата на "Атлетико" (Мадрид) от "Ливърпул" с 2:3
Снимки: Ройтерс

Диего Симеоне е голям треньор, но в никакъв случай не е привърженик на изтънчените маниери. Наставникът на "Атлетико" (Мадрид) не поздрави мениджъра на "Ливърпул" Юрген Клоп след мача на "Уанда Метрополитано" в Мадрид, загубен от "дюшекчиите" с 2:3. С този успех "червените" правят решителна крачка напред в борбата за класиране напред в Шампионската лига. След края на срещата Симеоне бе запитан защо не е поздравил Клоп за победата и не му е подал ръка.

"Обикновено не чакам треньора на другия отбор - заяви Чоло. - Просто не считам за необходимо да го правя. Винаги единият от двамата ще е недоволен от резултата. На много места са възприели тази традиция, но аз не я харесвам. Въпреки това следващия път, когато се видя с Клоп, със сигурност ще го поздравя."

Симеоне беше видимо разочарован от поражението, но похвали отбора си. "Атлетико" игра почти цяло второ полувреме с човек по-малко след червения картон на Антоан Гризман.

Симеоне е бесен от поражението
Симеоне е бесен от поражението

"Труден мач срещу много силен съперник, който обикновено побеждава с голяма разлика - коментира Чоло. - Не започнахме така, както искахме. След втория допуснат гол се вдигнахме и заиграхме много добре. Можехме дори да направим пълен обрат, но вратарят на Ливърпул ги спаси. Срещу "Милан" ние бяхме с човек повече, сега се случи обратното. Според нас Гризман не трябваше да бъде изгонен, но съдията беше на друго мнение."

Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп призна, че отборът му е бил силно затруден от играта на домакините, въпреки че "Атлетико" остана с човек по-малко.

"Беше труден мач, който очаквахме - заяви германският специалист. - Справихме се изненадващо добре в началото. Вкарахме два прекрасни гола и играхме наистина добър футбол. Представихме се солидно през втората част в двубой, който бе интензивен и за двата отбора. Изобщо не ми пука как сме спечелили срещата. Във вечери като тази трите точки са наистина огромни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене